Horses

Namn: Born To Be Wild

Ras: Welsh Mountain

Kön: Valck sen 2013

Född: 2012

Färg: Brun med vittt och svart.

E: Criccieth Aron

U: Swingbridge Wild Poppy

 

Wille som han kallades är född här på gården. Men såld till Norge

sommaren 2014. En mycket söt individ som vi tror kommer bli en fin rid eller

kör ponny.

Sweet Gangster's Sacred Birma

Perser & Exotic

På gården har vi 4 hästar. Tre welsh Mountains ponny en sto som är mor till två ungponnysar, en född 2012 och en född 2013. Ett sto och en valack. Sen har vi vårt fina Halvblods sto född 2012. Läs gärna lite mer om dessa här nedanför. Welsh sto född 1995 letar nytt hem samt hennes son valack född 2012.

Det här är vårt första Welsh Mountains sto som är född här på gården. Henne kommer vi att behålla. Hon är en riktig liten läckerbit. Hon är snygg, söt, vacker men tuff och en riktig liten buse! Hon vet redan nu vad hon vill och inte vill. Här är det hon bestämmer. Hon är av färgen gulbrun, har en snygg isabell färgade pappa och en ur söt brun mamma. Båda hennes föräldrar har visats på utställning, hennes pappa har visats en hel del medans mamman har visats enstaka gång men ändå fått guld. Honey är tänkt att bli barnens ridhäst och framtida utställnings och avelssto å gården.

 

Namn: Gangster's Wild Honey

Ras: Welsh Mountain

Kön: Sto

Färg: Gulbrun

E: Forlan Honey Supreme

U: Swingbridge Wild Poppy "Wilda"

 

Hingstägare och uppfödare av Welsh Moutain www.stuterimicks.se

Läs gärna mer om hennes pappas fina resultat på hingstägarens hemsida om just Honeys pappa: http://stuterimicks.dinstudio.se/gallery_141.html

 

 

 

 

Namn: Gevalia Coffee

Ras: Svenskt Halvblod

Kön: Sto

Född: 2012

E: Balck Coffee E: Bellini

U: Hopelessley Devoted. E: Rotspon

Uppfödare: Nina Larsson Uppfödd här hos oss och är vårt första Halvblods föl.

Gevalia är en mycket vacker tjej som lever upp till sin tavla. Hon är svart och otroligt söt, charmig och underbar. Har ett fint steg och kommer bli en fin dressyrhäst tids nog. Har ett fint temperament och är en lättlärd och sammarbetsvillig tjej. Van vid hovslagare, ledas, borstas och daglig hantering. Till våren om hon är kvar kommer vi sakta börja med vana av träns och schabrak samt att börja med longering och tömkörning. Gevalia kommer eventullt att bli till salu om vi finner ett gott hem. Vi kan också tänka oss delbyte av ett welsh Cob sto (svart) med trevlig stam för avel och ridning. Inriden och utbildad är krav. Endast pga att vi kommer övergå helt till Rasen Welsh Moutain och Cob.

 

Namn: Pontus

Ras: Shetlandsponny

Kön: Valack

Färg: Svart

Född: 1993

E:

U:

 

Pontus är en perfekt första ponny. Otroligt snäll med barnen och lätt i all hantering.

I sina yngre dagar har han varit mycket körd både enkel och i par. Även tävlad en del hoppning i sin ungdom samt fått äran att lära små barn rida på ridskola.

Idag är han barnens läromästare.

Copyright © All Rights Reserved Sweetgangster's Nina Larsson